startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...
blog journeys gallery TV-series Q&A shows shop press equipment translate...

utstyret/sykkelting

Mavic og MET lager bra saker som importeres av Deler AS og brukes i ... Pauls Planet.

Sykkeltilbehør:

Hjelm: Noen diskuterer om hvorvidt hjelm er noen vits. Jeg synes det er det. De er utrolig lette, ventilerer godt og tar attpåtil av for en støyt, om du skulle gå på hue i bakken med den kroppsdelen først. På mine titusener av kilometer har jeg heldigvis aldri hatt bruk for den effekten, men underveis har jeg i det minste følt at topplokket har vært godt emballert. Hjelmen fra MET lever opp til alle krav om beskyttelse, den er støpt i ett stykke og sitter godt selv uten hakereima og har effektiv stramming i nakken. Det skader ikke at den ser litt kul ut i tillegg, så du ikke kvier deg for å vise deg med den. Jeg valgte modellen Testagrossa - italiensk for "Storhode" - som kreves for mitt digre kranium.

sko: Mavic står for høy kvalitet på mye som har med sykling å gjøre. De er kanskje mest kjent for hjulene sine, men de byr også på mange andre komponenter, og sko og bekledning. Jeg valgte Switchback sko, som har godt grep i sålå, later til å puste godt og har god gummiering nederst på skoen. Kombinert med skoovertrekket "waterflex" fra BBB kommer de til å takle grisevær på en bra måte.

klær: Også her er det Mavic som gjelder. Sykkelbukser med sele kombinert med løse bukseben, samt sykkeltrøye kombinert med løse armer, gir en veldig god mulighet for å justere påkledningen etter temperatur og innsats. På hendene har jeg til vanlig korte hansker, men disse kan kombineres med lange hansker og eventuelt Bergans overtrekksvante. Blir det reine vinterforhold, har Bergans innervanter i fleece, og holder ikke det, så holder jeg meg i soveposen ...

Jeg skal komme tilbake med meldinger om hvordan jeg synes produktene presterer - foreløpig virker de svært lovende.

Hilleberg the Tentmaker Deler A/S Foss Sykler Devold Bergans Alfa Eian Fritid primus

innholdet;

-tall fra Trygg trafikk:


Bruk av sykkelhjelm reduserer risikoen for hodeskader med 63 til 88 %

Hjelm beskytter også mot skader i øvre og midtre del av ansiktet. For å få best mulig beskyttelse, bør hjelmen dekke pannen, issen og bakhodet.

Mellom 11000 og 13000 personer får hvert år legebehandling etter ulykker på sykkel.

30 – 40 % av alle sykkelskader er hodeskader

Gjennomsnittlig 17 syklister mister livet hvert år. Like mange blir skadd