startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...
blog journeys gallery TV-series Q&A shows shop press equipment translate...

utstyret/sykkelen

Foss Sykler importerer Gary Fisher og Trek, holder til på Ski og drives av idealisten Robert...

Birch i leirSykkelen

Hjem fra Kairo syklet jeg terrengsykkelen Trek 8000, og rundt Balkan valgte jeg hybriden Trek 7.6 FX. Begge turer gikk etter planen. Også hybriden trakk hengeren uten det miste problem, og opplevdes rask og stiv på de stort sett gode veiene.

Nå blir det tøffere for sykkelen. Island har mye skrale veier, og jeg skal både til de ytterste kystene mot vest og tvers over øyas innland, hvis det i det hele tatt er mulig. Da blir det grus og stein og ymse. Hun skal jo både bære bagger og trekke hengeren, ettersom jeg har mer utstyr enn de fleste på tur. Det er konsekvensen av å reise alene - og attpåtil må ha med utstyr til å filme det...

Svaret er Paragon. Dette er en Gary Fisher 29 tommer, hvilket vil si at hjulene er større, dekkene bredere, grepet på underlaget bedre, sykkelenbalansen og kontrollen virkelig god... og selvfølgelig er bremser, gir og tilbehør av samme spekk. Det ser jaggu ut til at jeg har funnet den helt perfekte sykkel for Island! Denne råsexy villbassen med skivebremser og brutale girsystem er en inspirasjon i seg selv. Det kommer til å bli min første sykkel som får kvinnenavn - ene og alene pga sin sex appeal. Robert på FOSS SYKLER har lenge trodd på det jeg driver med. Tusen takk skal du ha!

Hilleberg the Tentmaker Deler A/S Foss Sykler Devold Bergans Alfa Eian Fritid primus

innholdet;

Gary Fisher mener:


Ting betyr ikke så mye for meg. Sykler inkludert. Hvis du er for opphengt i selve sykkelen, går du kanskje glipp av det det egentlig dreier seg om.

Det er kun en måte for å gjøre en sykkel sjelfull. Syklisten må gjøre jobben sin. Hvis jeg la min egen sjel i Gary Fisher syklene, ville det ikke være plass til din. Jeg har sagt det før og jeg vil si det igjen: Den beste sykkelen er den som liksom forsvinner når du sykler. Jeg elsker de øyeblikk der syklen bare fordufter, og alt omkring meg istemmer den samme melodien om - meg, sykkelen, stien, himmelen, jorden. Oh yes.