startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...
blog journeys gallery TV-series Q&A shows shop press equipment translate...

utstyret/kajakken

Eian Fritid i Mjøndalen drives av Stein Eian, og byr på kajakker og alt utstyr til padleturen ...

Kajakken heter Korintha

...den er en Dagger Exodus, levert av Eian Fritid i Mjøndalen. Hver gang jeg viser meg hos Stein Eian, vanker det hyggelig prat, kvalifiserte råd og mer eller mindre nytrukkenkaffe - han har vært en fenomenal hjelp for meg i mange år. Stein er nemlig mannen bak de vanntette husene til video-kameraene, som han støper i kevlar under mottoet "bare litt for sterkt". Han konstruerte også Almas jomfrutur - i Titicaca!glassfiberkajakken "Nelly" (en forsterket "Svalbard") som jeg padlet med i Europa, og lagde senere "Alma" for hånd, av karbon og kevlar. Denne ganske korte kajakken benyttet jeg mange steder i Latin-Amerika.

Kajakken Korintha er i motsetning til de andre i plast. Hun er en ektefødt havkajakk og solid som bare pokker. Ellers ikke noe hokus pokus med henne, bortsett fra festene til videokamera og kajakkenmikrofon, som er skrudd fast på dekk. Hun har et bra rorsystem, er retningsstabil og rommer mye. Det er tre luker i skroget, og plass til bagasje både foran pedalene og bak det løse setet. Det kan være at jeg også blir nødt til å slenge et sekk på dekk denne gangen, da jeg har mer utstyr enn før. Uansett vet jeg at Dagger Exodus fyller mitt behov for manøvrering og komfort, etter turen vi hadde fra Venezia til Dubrovnik.
Hilleberg the Tentmaker Deler A/S Foss Sykler Devold Bergans Alfa Eian Fritid primus

innholdet;

smarte padlelinker:


nyheter og gode råd:
kajakknett

Lyst å prøve? Finn en klubb!
padleklubber

Norges padleforbund:
forbundet

en flott linksamling:
Qajaq.no

iFORM mener:


Fordeler ved kajakk:
Fremragende treningsform som kombinerer en frilufts-aktivitet med kondisjons-trening.