startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...
blog journeys gallery TV-series Q&A shows shop press equipment translate...

utstyret/undertøy

Brynje ullundertøy i myk merinoull er naturens gave til aktivitetene på Pauls Planet.

Undertøy fra Brynje

Brynje har produsert klær enda lenger enn manns minne. Alle kjenner den hullete brynja, og nå utvikles raskt nye produkter. Flere av plaggene jeg har med på denne turen er faktisk spillrandes ferske.

Ar jeg velger ullundertøy overrasker vel ingen, ettersom ull som kjent varmer i fuktig tilstand, er slitesterkt og ikke lukter av død manns svette så raskt som kunststoffer har en tendens til å gjøre. Bakterier trives visstnok ikke så godt på ullfibrenes skjellete overflate. Jeg er litt spent på hvordan det blir i sommervarmen, men jeg gleder meg til å prøve og tror jeg vil bli gledelig overrasket.
Lykkelig i Brynje

Per dags dato har føttene det godt i gode sokker, jeg har trøyer med og uten hull, lange og korte ermer, høy og rund hals. Det er nesten magisk hvordan du kan sykle deg svett i ull, justere innsatsen, tørke opp og være like fin og varm etterpå. Ull er supert! Som for Fjällrävens produkter vil jeg love å komme tilbake med bilder og erfaringer. Men etter de første to ukene i stadig kaldere breddegrader kan jeg bare si: HELT TOPP!
Hilleberg the Tentmaker Deler A/S Foss Sykler Devold Bergans Alfa Eian Fritid primus

innholdet;

miljø:


Merinoull er et miljøvennlig og fornybart materiale, og Devolds følger sin code of conduct.

Devold påstår...


Merinoull fibere er mye mer komplekse enn syntetiske fibere. Små overlappende skjell ligger som en kapsel rundt merinofiberen. Disse er hydrofobe, men innenfor kapselen er fiberen hydrofil med stor absorpsjonsevne. Merino kan absorbere og slippe ut fuktighet, for å kjøle ned eller varme opp kroppen. Du blir raskt varm, men blir ikke overopphetet pga de eksepsjonelle pusteegenskapene til stoffet.