startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...
blog journeys gallery TV-series Q&A shows shop press equipment translate...

utstyret

-utstyr og utrustning, verktøy, reservedeler, reparasjonssett, sovepose, telt, sko, klær og primus...


Utstyret mitt...

Det er klart at utstyr betyr mye. Mye av utrustningen jeg har hatt tidligere er slitt ut, så jeg har nå gjort noen nye valg. Jeg er ingen teknologifreak, men krever skikkelig robuste og gjennomtenkte produkter, og det er imponerende hvor bra saker som lages. Du kan kanskje klare deg med noe mer beskjedent når du skal på tur, men det er viktig at du har utstyr som gjør deg glad, og hjelper din lyst til å dra din kos fra hus og bil og lønnsslipp og trafikkmas...

sponsingen:
Firmaene jeg har spurt om hjelp til dette prosjektet har vært entusiastiske, med gode råd og svært bra isenkram. Utstyret er naturligvis valgt av meg, ut i fra de krav reisen stiller og hva jeg føler meg bekvem med. Dette er virkelig topp saker, levert av topp folk!

Apropos sponsing: I sin tid fikk jeg rulleskøyter av Rossignol, som ikke var interessert i profilering av merket: "Bare vis at det er morsomt å gå på rulleskøyter!" var beskjeden. Det er rette ånd.

Ishestar Eimskip Deler A/S Foss Sykler Hilleberg the Tentmaker Eian Fritid

kikk på innholdet;

kjempebra infokilde:

Motto:


Utstyret er halve moroa, og det skulle jagge bare mangle, så mye pes det er med å dra det med seg ...

... og det viktigste med bra utstyr, er å ta godt vare på det, når du innimellom ikke tyner det for alt det er verdt. Det er en gjensidig greie.