startsiden startsiden ... dette er kameraet mitt. Birch er av denne modellen Korintha er en "Exodus"! Dette har skjedd ...
blog journeys gallery TV-series Q&A shows shop press equipment translate...

reisene \ reisene \ prosjektbeskrivelsen \ Google Earth

pyntebilde fra Adriaterhavet ...

Følgende er genialt, og overraskende enkelt:

1. Sørg for å ha siste versjon av Google Earth installert. Last ned her hvis du enda ikke har dette superprogrammet.

2. Klikk på Pauls Planet.kmz og be maskinen din om å åpne eller lagre denne *.kmz filen. Det er ikke noe skummelt, men en komprimert pakke som legger min info inn i Google Earth.

3. Åpne filen med Google Earth. Programmet skal finnes på nedtrekksmenyen, om det ikke skjer automatisk.

Kos deg, og send gjerne tips inn på "Spørsmål og Svar" dersom du har spesielt kjennskap til noe langs ruta jeg har planlagt å følge!


Altså . . .
Pauls Planet.kmz

bra saker!

planlegg på Google Earth;


Det går fort en kveld med drømmerier på Google Earth. Dette programmet bygges ut kontinuerlig, med 3D-figurer, bilder på gateplan og spennende fakta-tillegg. Du kan til og med bruke den som flysimulator eller legge inn dine egne bilder.

På virtuell flukt over planeten finner jeg mange spesielle steder og vinklinger som ikke nevnes i de vanlige guidebøkene, og ønsker å bidra med mine erfaringer til denne kunnskapsdatabasen.

Følg de enkle trinnene til venstre, og se hvordan reisen min utvikler seg. Gjenta prosessen fra tid til annen, ettersom jeg legger til mer og mer stoff. Ellers kan du naturligvis se mine egne kart, ved å klikke på:

Mine Google kart
tips